Nastavení
Další úžasná káva od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Jedinečný experiment od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Káva z pohoří And s tóny Sušeného tropického ovoce, květin a karamelu.
Káva z pohoří And s tóny broskví, borůvek a mléčné čokolády.
Další skvělá káva z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Carbonic Maceration Natural Wet Hulled.
Káva i z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Hermetic Sealed Natural Wet Hulled.
Ochutnejte kávu z komunitního lotu zpracovanou metodou fully washed, nabízející svěží tóny malin, josty a citronu.
Tak to tu ještě nebylo! Pikolot z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracován metodou Carbonické naturální macerace po dobu 132 hodin.
Elegantní káva s nádechem broskví, černého čaje a s citrusovou kyselinou pražená na espresso.
Elegantní káva s nádechem broskví, černého čaje a s citrusovou kyselinou pražená na filtr.
Vyprodáno. Vyvážená káva se sladkými tóny čokolády, kakaa, švestek a sušeného ovoce. Konečně zajímavá káva z Hondurasu na takové to každodenní popíjení.
Funky káva s chutí tropického ovoce, lesních plodů a lehkým vinným nádechem.