Sladká káva s krémovou texturou. V chuti mléčná čokoláda, broskvová marmeláda, lehká ovocnost. Skvělá pro espresso a mléčné nápoje.
Naturální káva, ručně sbíraná, sušená 4 týdny. Vyvážená chuť citrusů, čokolády a koření.
Další úžasná káva od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Jedinečný experiment od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Káva z pohoří And s tóny broskví, borůvek a mléčné čokolády.
Další skvělá káva z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Carbonic Maceration Natural Wet Hulled.
Parádně vyvážená káva, ve které kromě mléčné čokolády ucítíte i citrusové plody a rozinky. Peruánská směs odrůd z velkého rozsahu nadmořských výšek.
Ochutnejte kávu z komunitního lotu zpracovanou metodou fully washed, nabízející svěží tóny malin, josty a citronu.
Tak to tu ještě nebylo! Pikolot z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracován metodou Carbonické naturální macerace po dobu 132 hodin.
Poslední kus. Káva s jemnou medovou sladkostí a květinovým nádechem. V chuti můžete cítit švestky a další peckové ovoce.
Elegantní káva s nádechem broskví, černého čaje a s citrusovou kyselinou pražená na espresso.
Nastavení