Naturální káva, ručně sbíraná, sušená 4 týdny. Vyvážená chuť citrusů, čokolády a koření.
Další úžasná káva od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Jedinečný experiment od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Káva z pohoří And s tóny broskví, borůvek a mléčné čokolády.
Další skvělá káva z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Carbonic Maceration Natural Wet Hulled.
Ochutnejte kávu z komunitního lotu zpracovanou metodou fully washed, nabízející svěží tóny malin, josty a citronu.
Tak to tu ještě nebylo! Pikolot z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracován metodou Carbonické naturální macerace po dobu 132 hodin.
Příběh chuti, která vás přenese do srdce Keni. Káva zpracovaná metodou washed s chutí ostružin, černého rybízu a jasmínu.
Bohužel tato limitovaná edice již je vyprodána. Brzy vám nabídneme jiné ovocné kávy ideální na cold brew. Káva z Indonésie zpracována metodou Anaerobic Washed Meloun Infused...
Nastavení