Další úžasná káva od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Jedinečný experiment od Enriqua Ferrufinha ze země jezer a sopek s chutí peckovitého ovoce, lískových oříšků a tmavé čokolády.
Káva z pohoří And s tóny broskví, borůvek a mléčné čokolády.
Další skvělá káva z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Carbonic Maceration Natural Wet Hulled.
Parádně vyvážená káva, ve které kromě mléčné čokolády ucítíte i citrusové plody a rozinky. Peruánská směs odrůd z velkého rozsahu nadmořských výšek.
Ochutnejte kávu z komunitního lotu zpracovanou metodou fully washed, nabízející svěží tóny malin, josty a citronu.
Tak to tu ještě nebylo! Pikolot z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracován metodou Carbonické naturální macerace po dobu 132 hodin.
Poslední kus. Káva s jemnou medovou sladkostí a květinovým nádechem. V chuti můžete cítit švestky a další peckové ovoce.
Elegantní káva s nádechem broskví, černého čaje a s citrusovou kyselinou pražená na filtr.
Poslední 1 kus 250 gramů. Vyvážená káva se sladkými tóny čokolády, kakaa, švestek a sušeného ovoce. Konečně zajímavá káva z Hondurasu na takové to každodenní popíjení.
Káva s nádechem pečeného ovoce, lehkou kyselinkou grapefruitu a sladkostí hnědého cukru a mléčné čokolády.
Funky káva s chutí tropického ovoce, lesních plodů a lehkým vinným nádechem.
Nastavení