Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Medové (honey)

Medové zpracování je kombinací mokré a suché metody, při které se dužina částečně odstraní, ale část zůstává na kávovém zrnu. Káva z tohoto způsobu zpracování má tendenci být sladší a bohatší než u plně promyté kávy, s tóny medu, karamelu a ovocné sladkosti. Medové zpracování je oblíbené zejména v Kostarice, Salvadoru a na dalších farmách v Střední Americe. Tento způsob zpracování je ideální pro ty, kteří preferují vyváženou kávu s příjemnou sladkostí a nižší kyselinkou. Medové kávy bývají příjemně hladké, s jemným tělem a přírodními sladkými tóny.

Jamai Brazilie Yellow Bourbon
od 267 Kč / ks

Výrazná 100% arabika odrůdy Yellow Bourbon. Chutná po vanilkových rohlíčcích, skořici a kakau.

Kód: 348/250
Nicaragua Santa Lucila Gonzalo Castillo
od 400 Kč / ks

Výběrová Nicaragua, zpracovaná honey metodou.

Kód: 48/250
2 položek celkem

O způsobech zpracování kávy

Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.

 

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR