Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Fermentace

Fermentace kávy je proces, při kterém se třešně nebo semena fermentují za účelem odstranění slupky a zvýšení složitosti chuti. Tento proces může trvat několik dní a může být prováděn různými metodami, od mokré fermentace po anaerobní. Kávy s fermentovanými tóny mají často výrazné, někdy až kořeněné nebo květinové chutě, které se liší podle způsobu fermentace a podmínek pěstování. Fermentace je běžná v Keni, Etiopii a Kolumbii, kde jsou podmínky pro tento proces ideální pro dosažení jedinečných, intenzivních chutí.

Řazení produktů

Výpis produktů

oh my bean jizba nirvana filter
Oh My Bean (Jizba) Nirvana filter
Momentálně nedostupné
od 380 Kč / ks

Tohle bude bestseller. Další z house coffees z Oh My Bean. Dobře vybalancovaná káva s nádechem broskvového čaje, ananasu a maracuji.

Kód: 609/250
oh my bean jizba etiopie deri fahmi
od 430 Kč / ks

Aktuálně vyprodáno. Limitka z Etiopie pro milovníky kávy i čaje. Super sladká káva, infuzovaná anýzem. V chuti i černý čaj, třešně. 

Kód: 597/150

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

O způsobech zpracování kávy

Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.

 

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR