Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Dark Room Fermentation

Dark Room Fermentation je metoda, při které se kávové třešně nechávají fermentovat v temné místnosti při specifické teplotě, což podporuje rozvoj unikátních a intenzivních chutí. Tento způsob fermentace je často experimentální a používá se pro výběrové kávy, kde se farmáři pokoušejí dosáhnout výraznějším chuťových profilů s komplexními ovocnými a kořeněnými tóny. Kávy z této metody mají tendenci mít hluboké, někdy až fermentované chutě, které mohou připomínat víno nebo koření. Tato metoda je novinkou v některých kávových oblastech Latinské Ameriky a Afriky, kde farmáři experimentují s novými způsoby fermentace.

Oh My Bean Brazilie Fazenda
od 300 Kč / ks

Pokud máš rád sladké kávy, tak právě tato káva je pro tebe.  Brazilka s plným tělem a dlouhou dochutí, v které najdeš nádech čokolády, ořechů a pečených kaštanů.

Kód: 399/250
1 položek celkem

O způsobech zpracování kávy

Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.

 

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR