Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.
Neohodnoceno

Coffeespot Indonésie Hermetic Sealed Natural

Káva i z Indonésie přímo pro COFFEESPOT, zpracována metodou Hermetic Sealed Natural Wet Hulled.

Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
24.7.2025 24.7.2025 Zvolte variantu
Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Zvolte variantu
Kód: 627/250 627/100 Zvolte variantu
Značka: Coffeespot
320 Kč / ks 1 216 Kč / ks od 320 Kč / ks
Kategorie: Výběrová pražená káva
Záruka: 1 rok
Chuťový profil: Ovocný
Pražírna: Coffeespot
Stupeň pražení: Světlé až středně světlé
Typ kávy: Arabika
? Země původu: Indonésie
Oblast původu: Asie
Způsob zpracování: Hermetic Natural Wet Hulled, Macerace
Odrůda: Red caturra, Lini S-795
Způsob přípravy: Aeropress, French press, Filtr
coffeespot indonesie hermetic sealed natural
Novinka
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Díky úzké spolupráci s našimi dodavateli a farmáři v Indonésii vám můžeme nabídnout tuto čerstvě sklizenou a šťavnatou kávu plnou jiskrných ovocných chutí liči, papáji a marakuji.

Za těmito fantastickými pikoloty stojí Co-operative Walida v čele s Muhlisem. Muhlis spravuje, pěstuje a zpracovává kávu rostoucí na ploše 420ha na kopci Argopuro.

Po ručním třídění a sběru zralých třešní probíhá 72 hodinová macerace ve vákuu. Poté se kávové třešně odslupkují a suší po dobu až 7 dnů na požadovanou vlhkost 30%. Následně se káva odslupkuje a zbaví pergamenu, protřídí dle velikosti zrn a ještě jednou usuší. Po tomto procesu proběhne ještě finální třídění, zabalení a export.

Region: Argopuro, východní Jáva
Farma: Co-operative Walida
Metoda zpracování: Hermetická naturální macerace 72 hodin, wet hulled
Odrůda: Red caturra, Lini S-795

Mas Muhlis je vystudovaný agronom, který se rozhodl vrátit do rodné obce, aby změnil vážnou situaci v zemi, kde se vytratila voda. Je to inovátor, který miluje výzkum a vývoj, což se odráží na množství a unikátnosti kombinací zpracování kávy. Za zmínku zajisté stojí úžasný projekt obnovy hory zničené požáry.

Muhlis a tým Walida zalesnily část hory Argopuro, která byla zcela zpustošena po masivních požárech v roce 2018. místě požárů úspěšně založili rozmanitou kávovou plantáž ve výšce 1850 m.n.m.

Ptáci a zvířata se postupně vrátili do regenerované oblasti a demonstrují, jak může revitalizace řešit naše současné nouzové situace v oblasti biologické rozmanitosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola