Carbonic Natural Wet Hulled
Carbonic Natural Wet Hulled je hybridní metoda, která kombinuje anaerobní fermentaci a mokré zpracování. Třešně jsou fermentovány bez kyslíku v uzavřených nádobách, následně se hulling provádí mokrou metodou, což vede k bohatým a komplexním chutím. Káva z této metody má silnou, intenzivní ovocnost a sladkost, často s kořeněnými a fermentovanými tóny. Tento způsob zpracování se používá hlavně v Indonésii a některých částech Latinské Ameriky, kde se zaměřují na inovace v oblasti kávového zpracování, aby nabídli unikátní chuťové profily.
O způsobech zpracování kávy
Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.