Využijte slevu 100 Kč na 1. objednávku s kódem KAVA100.

Anaerobic natural

Anaerobic Natural je kombinace anaerobního a přírodního zpracování, kdy třešně fermentují bez přístupu kyslíku v uzavřených nádobách, ale s plnou dužinou, což umožňuje zachování sladkosti a ovocných tónů. Tato metoda vytváří velmi intenzivní, bohaté chuťové profily s výraznými ovocnými tóny, často s nádechem koření, čokolády a fermentace. Anaerobic Natural se používá v afrických a latinskoamerických kávových oblastech, jako je Etiopie nebo Kolumbie, kde je kladen důraz na experimentální metody a dosahování unikátních chuťových profilů. Tento způsob zpracování je ideální pro milovníky kávy, kteří hledají silné, nezvyklé chuťové zážitky.

Oh My Bean Etiopie Ayla
Limitka
Oh My Bean (Jizba) Etiopie Ayla
Momentálně nedostupné
350 Kč / ks

Vyprodáno. Káva se sofistikovanou chutí tropického ovoce, růžového vína a sladkostí pralinek.

Kód: 417/150
oh my bean jizba kolumbie monteverde geisha blue natural
395 Kč / ks

Výrazně šťavnatá a svěží káva s tóny kandovaného pomeranče, jahod a jemným květinovým nádechem.

Kód: 661
2 položek celkem

O způsobech zpracování kávy

Způsob, jakým je káva po sklizni zpracována, má velký vliv na její chuť. Na CoffeeON.cz nabízíme kávu, která je zpracována řadou způsobů, vždy s maximální péčí, aby zachovala nejlepší možné chuťové vlastnosti. Ať už jde o mokré, suché nebo polosuché zpracování, každý způsob přináší unikátní chuťové nuance.

 

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Vzorky ke každé objednávce
Doručení do 3 dnů
kdekoliv v ČR
Garance doručení
v luxusním balení
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR